Turistii care vor cumpara pachete de la agentiile membre ANAT in perioada 15-31 august pot primi gratuit, pentru pretul platit, una sau chiar doua nopti de cazare, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).
Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii, include oferte speciale precum acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul "platesti cinci nopti si stai sase sau chiar sapte", informeaza Mediafax.

"Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele in Romania pentru perioada 15-31 august 2011, pot primi pentru pretul platit una sau doua nopti gratuite de cazare", potrivit asociatiei.

Programul "Zile gratuite de vacanta" face parte din proiectul "Vacanta in tara mea. 2011, anul ofertelor speciale", care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum "Inscrieri timpurii", "Mini-preturi de vacanta", "Supliment la masa", "Vacante speciale de evenimente" etc.

Prima editie a acestui program, desfasurat in intervalul 15 iunie-15 iulie 2011, a atras peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane si mai mult de 150 de agentii de turism.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri