Cateva zeci de turisti au schiat, in acest weekend, pe suprafata sintetica amenajata in parcul de distractii din statiunea prahoveana Busteni, in timp ce in acelasi fun park peste o suta de turisti au ales sa faca plaja, scrie Mediafax.

Parcul de distractii din statiunea prahoveana Busteni reuneste, in acest weekend, iubitori ai sporturilor de iarna si turisti care vor sa se bronzeze.

Cateva zeci de iubitori ai sporturilor de iarna au mers sa schieze pe suprafata sintetica amenajata in parcul de distractii din Busteni. Potrivit lui Mihai Dobre, sef de instalatie in cadrul fun park-ului din Busteni, aproximativ 30 de schiori, adulti si copii, au incercat suprafata sintetica deschisa sambata in incinta parcului de distractii.

Mihai Dobre a declarat ca multi dintre cei care au mers la schi sambata au fost locuitori din Busteni, duminica in fun park-ul din statiune mergand sa schieze si turisti din Bucuresti care au spus ca au aflat din presa ca in statiunea prahoveana se schiaza in august.

In timp ce unii schiaza, peste o suta de turisti aflati in acest weekend la Busteni au mers in fun park-ul amenajat la baza partiei Kalinderu pentru a se bronza, in conditiile in care, duminica dupa-amiaza, la Busteni, termometrele arata peste 30 de grade Celsius.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si