“Serviciile Wizz Air au fost in mod constant unele dintre cele mai solicitate de catre retailerii online pentru peste 120 milioane de consumatori europeni, ce au fost acceptati de banci pentru a putea realiza cumparaturi online, prin intermediul cardurilor Maestro”, a declarat Robert Nemcsics, regional manager MarterCard Europe, responsabil pentru dezvoltarea retelei de parteneri.

E-comertul prin intermediul cardurilor Maestro se extinde rapid in Europa. In ultimele 12 luni, numarul tranzactiilor electronice Maestro a crescut de peste doua ori, datorita clientilor care au efectuat cumparaturi din peste 48 de tari europene, prin intermediul a mai mult de 13.000 de site-uri de comercianti online.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Romania si din Europa Centrala si de Est a transportat 10,5 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 36 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

MasterCard Europe reprezinta entitatea responsabila de gestionarea MasterCard in Europa. Cu sediul la Waterloo in Belgia, MasterCard Europa opereaza in 51 de tari europene, cu birouri pana aproape de granita estica a Rusiei.