Operatorul aerian British Airways lanseaza o noua promotie cu reduceri cuprinse intre 10 si 60% pentru bilete catre Asia, Africa, America de Sud, Caraibe, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat.
Aceasta oferta este valabila pentru biletele achizitionate pana la data de 26 septembrie 2011, pentru calatorii incepute in perioada 2 septembrie 2011 – 28 martie 2012.

British Airways este o companie aeriana globala, care ofera servicii complete, avand o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari.

British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat in exclusivitate oaspetilor companiei si are o capacitate de peste 30 milioane de clienti pe an.

British Airways are o retea globala de rute, acoperind peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene internationale din lume, transportand anual aproximativ 36 milioane de pasageri in toata lumea. In august 2009 British Airways a sarbatorit 90 de ani de la infiintare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri