Orasul Zurich din Elvetia are un logo de brand si un slogan nou si isi schimba identitatea in "Zurich – World Class. Swiss Made”, urmarind sa isi consolideze profilul si imaginea atribuite entitatii Zurich atat in Elvetia, cat si la nivel international, pentru intarirea economiei din regiune.
Noua identitate accentueaza angajamentul cantonului Zurich, a orasului Zurich si a Biroul de Turism din Zurich de a dezvolta o locatie integrata si o strategie de marketing de locatie pentru regiunea Zurich.

Cu „Zurich – World Class. Swiss Made” ca brand, cantonul Zurich, orasul Zurich si Biroul de Turism din Zurich urmaresc sa cresca nivelul de solicitari turistice, pentru a atrage mai multe investitii in zona, precum si sa creeze mai multe locuri de munca, intarind astfel nivelul economiei din regiune.

„Avem nevoie de o imagine de brand puternica, consolidata pentru Zurich, in domeniul din ce in ce mai competitiv al marketingului turistic”, a spus Corine Mauch, primarul Zurich-ului, in cadrul prezentarii de brand.

Pentru turisti, Zurich are multe de oferit, inclusiv o infrastructura exceptionala, un peisaj deosebit, o scena culturala activa, ospitalitate, locatii gastronomice, magazine de prima mana si oportunitati exceptionale de divertisment. Zurich este, de asemenea, un centru de business si de cercetari academice care se remarca prin accesibilitatea.

Noul logo foloseste albastrul traditional al regiunii Zurich, imaginea de brand fiind insa actualizata prin noile elemente de design. Noul logo si slogan “Zurich – World Class. Swiss Made” vor inlocui sloganul “Zurich Downtown Switzerland”, folosit in ultimii zece ani.

Cele doua elemente vor fi folosite de Biroul de Turism din Zurich in toate sectoarele, inclusiv in materialele de publicitate, campaniile de PR si de brand, brosuri, internet, etc. Trecerea treptata la noul logo se va definitiva in urmatoarele sase luni, schimbarea completa avand loc in 2012.

Biroul de Turism din Zurich va sustine introducerea noului brand printr-o campanie de marketing semnificativa, incepand din luna septembrie 2011. Aceasta va include o campanie de publicitate la nivel regional, pe CNN pentru Europa si Orientul Mijlociu, un parteneriat cu Swiss International Airlines ce va presupune publicitate in aeronave si promotii, precum si o prezenta majora la noul Info Center din Aeroportul Zurich.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri