Presedintele ANAT si al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, sustine ca tarifele de cazare pentru sezonul estival 2012 nu vor creste, iar la inceputul si finalul sezonului vor scadea pentru a atrage cat mai multi turisti in acea perioada, scrie 9AM.ro.

"Pot sa va spun ca tarifele vor ramane neschimbate, la valoarea acestui an si chiar in unele perioade, mai mici. Deci, exista perioade in care vom cobori tarifele tocmai pentru a reusi sa atragem si mai multi turisti pe litoral. Cea mai aglomerata perioada este intodeauna cea intre 20 iulie - 15 august, nu ne asteptam la scaderi de tarife in acea perioada, ne propunem sa reducem tarifele in capetele de sezon", a declarat Corina Martin, dupa deschiderea Targului de Turism "Bursa Litoral-Delta Dunarii 2012".

De asemenea, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala, a explicat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca este posibil chiar ca tarifele pentru 2012 sa inregistreze o scadere in conditiile in care statul va oferi diverse facilitati investitorilor in turism prin Legea Turismului.

Citeste aici continuarea articolului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cati turisti au petrecut la malul marii de 1 Mai