Tarom reia operarea zborurilor pe ruta Bucuresti – Salzburg – Bucuresti si ofera transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme pentru echipamente de ski si snowboard.
Compania Tarom introduce in perioada de iarna, intre 10 decembrie 2011 si 03 martie 2012, zboruri directe intre Bucuresti si Salzburg, cu o frecventa de operare de un zbor pe saptamana, in fiecare sambata.

Cursa va fi operata cu o aeronava de tip Boeing 737. Tarifele pentru zborurile pe ruta Bucuresti – Salzburg – Bucuresti pornesc de la 198 de euro (toate taxele incluse), pentru un bilet dus-intors, la achizitionarea de pe website-ul companiei.

Cele 23 kilograme de echipamente sportive sunt transportate gratuit pentru pasagerii care calatoresc intre Romania sau Moldova (Chisinau) si Salzburg, Viena, Lyon, Londra, Munchen si Sofia.

Aceasta facilitate este acordata pentru calatoriile efectuate in perioada sezonului de iarna, intre 30 octombrie 2011 si 24 martie 2012. Echipamentul sportiv de iarna consta in: o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari. Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

"Unul dintre obiectivele de marketing ale companiei Tarom il reprezinta consolidarea pietelor cu traditie pentru transportatorul aerian roman, dar si atragerea de noi piete. Zborurile catre Salzburg au reprezentat un real succes in anii precedenti, iar astfel am luat hotarirea de a relua operarea acestor curse”, a declarat Rodica Cazanciuc, director marketing si vanzari Tarom.

Compania nationala deserveste 57 de destinatii in sezonul de vara 2011 operand catre tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

In anul 2010, compania Tarom a transportat 2.191.317 pasageri, cu 23,66% mai mult decat in 2009. Pentru anul 2011 Tarom estimeaza peste 2.400.000 de pasageri si un grad de incarcare de peste 64%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri