Air France KLM vrea 110 aeronave cu autonomie ridicata, 50 sunt comenzi ferme, iar 60 in asteptare, existand deja discutii cu companiile producatoare.
Aceasta prima comanda comuna de aeronave cu autonomie ridicata a grupului Air France KLM va inlocui pe termen mediu aeronavele cu 200/350 de locuri existente in componenta flotei si va sprijini cresterea operationala viitoare a grupului.

Comanda de aeronave este parte a planului de a opera in componenta flotei 73 de aeronave pana in 2024: 43 de aeronave Airbus A350-900 si 30 de Boeing 787-9. Prima aeronava Boeing 787-9 va intra in serviciul KLM in anul 2016, iar primul Airbus A350-900 va deservi Air France incepand cu 2018. Ulterior, ambele companii vor avea in componenta flotei ambele tipuri de aparate de zbor.

Selectia propulsoarelor ce vor echipa aeronavele Boeing 787-9 va fi facuta ulterior, in vreme ce aparatele Airbus A350-900 vor fi echipate cu motoare Rolls-Royce Trent XWB, singurul tip de propulsor disponibil pe acest tip de aeronava.

Noile aeronave vor reduce consumul de combustibil cu peste 15% si vor reduce semnificativ poluarea sonora si emisiile de carbon, in linie cu angajamentule.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri