Compania Blue Air a introdus sistemul gratuit de check-in online si pentru zborurile cu plecare din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie disponibil pentru majoritatea destinatiilor Blue Air.
Serviciul va putea fi folosit de catre pasageri cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si pana la trei ore inainte de ora decolarii. La finalul procesului de check-in online pasagerii trebuie sa tipareasca cartea de imbarcare, cu care se vor prezenta la aeroport pentru imbarcare.

Astfel se reduce timpul de asteptare in aeroport, iar persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta direct la poarta de imbarcare, cu 60 de minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaje de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.

Din 3 octombrie 2011, compania introduce o taxa de check-in la aeroport, valabila pentru plecarile din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga si Valencia. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.

Pasagerii care si-au cumparat bilete pe rutele Larnaca-Bucuresti, Larnaca-Bacau, Nisa-Bucuresti, Malaga-Bucuresti, Valencia-Bucuresti, Barcelona-Bucuresti si Barcelona-Bacau inainte de 19 septembrie 2011, nu vor plati taxa de check-in in aeroport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri