Compania Germanwings ofera incepand cu luna septembrie posibilitatea de a alege orarul zborurilor pentru vara 2012.
Ruta Koln/Bonn-Berlin va avea 46 de zboruri pe saptamana (de 8 ori/zi), marind capacitatea cu 31%.

Stuttgart va inregistra o crestere de 40% fata de anul trecut, totalizand 42 de plecari saptamanale (de 7 ori/zi).

Totodata, noi rute vor fi deservite catre Pristina – din aeroporturile Stuttgart, Düsseldorf, München, Hamburg, Köln/Bonn, Frankfurt, Berlin-Schönefeld si Hanovra.

Rutele Köln/Bonn - Dublin, Edinburgh, Praga, Barcelona si Zürich si Stuttgart – Moscova, Budapesta vor fi inmultite. Orasul sicilian Catania va putea fi si el accesat mai des din Hanovra. Compania are in plan pe langa zborurile de seara, si zboruri programate dimineata pentru cei plecati in interes de business.

Pasagerii primelor 10 randuri din cursele Airbus A319 beneficiaza de serviciul Best Seat – un spatiu de calatorie mai mare.

Toate zborurile Germanwings pot fi combinate cu zborurile Lufthansa.

Germanwings opereaza zboruri cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene. Compania low-cost are o flota noua ce numara 30 de avioane Airbus A319.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri