Copos a investit 1,5 mil. euro intr-un centru de conferinte din Poiana Brasov

Omul de afaceri George Copos, care detine Ana Hotels Poiana Brasov, a investit 1,5 milioane de euro in 11 sali de conferinta cu o capacitate totala de 400 de persoane in incinta hotelului Sport Hotel & Spa.

“Este un centru de conferinte foarte bine gandit, proiectarea sa a durat 6 luni, iar in trei luni, pana pe 10 septembrie au fost realizati 1.200 de metri patrati. La proiect a lucrat o casa de arhitectura din Londra, un arhitect roman si un project manager austriac”, a declarat George Copos (foto).

El a mai spus ca investitia in centrul de conferinta si in modernizarea hotelului Sport Hotel & Spa s-a ridicat la 13 milioane de euro.

“In 2010, aveam doua alternative: sa inchid cele trei hoteluri din Poiana Brasov, sa dau afara 200 de oameni si sa astept sa se termine lucrarile la autostrada, la drumuri si la domeniul schiabil. Cu toate acestea, am luat decizia de a investi aproape 13 milioane de euro. Nu a fost usor, dar nu am inchis pentru ca tinem la oameni si am reusit sa facem una dintre cele mai moderne hoteluri, care poate chiar sa gazduiasca o olimpiada de iarna”, a precizat Copos.

Omul de afaceri a mai declarat ca din 2013 fiica sa, Alexandra, va prelua afacerile din domeniul hotelier.

Citeste si:

Copos si-a numit fiica administrator la Ana Hotels


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri