Wizz Air anuleaza 10% din zborurile din Bucuresti

Wizz Air, cea mai mare companie low cost – low fare din Romania si din Europa Centrala si de Est, este nevoita sa anuleze 10% din zboruri si sa reorganizeze 75% din orarul de iarna din si spre Aeroportul Baneasa din Bucuresti, din cauza deciziei aeroportului de schimbare a restrictiilor de zbor.

Noile restrictii, valabile incepand cu 29 octombrie, nu vor permite operarea zborurilor in intervalul orar 22:00 – 06:00.

“Din cauza acestei restrictii impuse pe Aeroportul Baneasa am fost fortati sa reprogramam 75% si sa anulam 10% din zborurile aferente orarului de iarna. Conform estimarilor noastre aeroportul va pierde in sezonul de iarna 40.000 de pasageri Wizz Air. Noua restrictie ii va afecta in cea mai mare masura pe pasagerii nostri, dat fiind faptul ca Wizz Air inregistreaza cel mai mare trafic pe Baneasa si in Romania. Wizz Air este una dintre putinele companii care continua sa creasca si sa investeasca in Romania, dar aceasta strategie trebuie reconsiderata avand in vedere restrictiile de pe Aeroportul Baneasa si planurile de anul viitor de restrangere a operatiunilor”, a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer Wizz Air.

Numarul zborurilor pe rutele spre Londra Luton si Madrid a fost redus iar cursele Bucuresti – Larnaca si Bucuresti – Alicante au fost anulate pentru sezonul de iarna.

Toti pasagerii Wizz Air vor fi informati de noile schimbari prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact mentionate in rezervare. Pasagerii afectati vor avea posibilitatea reprogramarii zborului, vor putea folosi creditul echivalent pentru achizitionarea altor bilete sau servicii Wizz Air sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri