Pascal Jean va ocupa functia de director general al Hotel Epoque, din Bucuresti, incepand cu luna octombrie 2011. Functia a fost preluata de la Antoni Kuhnen, al carui mandat s-a incheiat.

(foto) are o experinta de 30 ani in industria ospitalitatii, gestionand operatiuni din segmentul de lux care acopera intreaga gama de proiecte de profil: hoteluri, proiecte de tip F&B sau proiecte de tip resort din Europa si Statele Unite ale Americii, precum: New York, Paris, Moscova, Sankt Petersburg si Kiev.

"Epoque are locatia perfecta, are personalitate si mult sarm – pe langa un potential fantastic de business in segmentul pe care activeaza. Sunt mandru sa spun ca Epoque este, fara indoiala, unul dintre locurile fascinante ale capitalei”, a declarat Pascal Jean la preluarea functiei.

Noul sef de la Epoque este absolvent al Universitatii din Paris, cu diploma in management hotelier de la Cornell Institute si s-a specializat in segmentul de lux in zona Europei de Est.

Pascal Jean a preluat functia de general manager al Hotel Epoque de la Antoni Kuhnen, care a fost mandatat pentru activitatile de pre-deschidere si deschidere ale Hotel Epoque.

"Pascal Jean are deopotriva know-how-ul si rigurozitatea necesare pentru a securiza pozitia cucerita de Epoque in intervalul de la lansare si pentru a dezvolta strategia pe termen mediu si lung in linie cu viziunea noastra asupra acestui hotel“, a adaugat Lucian Marinescu, senior associate la Trend Hospitality, compania care asigura managementul unitatii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Hotel Epoque devine membru Relais & Chateaux