Clujenii care vor sa plece in vacanta vor avea posibilitatea sa aleaga dintre cele 200 de destinatii de iarna prezentate in cadrul Targului de Turism Touristica care va avea loc in perioada 11-13 noiembrie, in Polus Center, potrivit ANAT.
Evenimentul este organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si Libero Events.

Targul se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism.

Organizatorii estimeaza peste 15.000 de vizitatorii.


Acestia vor fi intampinati timp de 3 zile cu oferte de vacante la ski, revelion si destinatii exotice, reduceri de early booking, pograme sociale (programe pentru seniori, programe ANAT, programe ANTREC), vanzare directa, noi destinatii promovate si consultanta profesionista in alegerea vacantei potrivite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri