Operatorul aerian Air France introduce de la jumatatea lunii decembrie cabina Premium Voyageur pe toate aeronavele A380, acestea vor opera catre 4 destinatii.
Air France va utiliza aeronava A380 pentru curse cu plecare de pe aeroportul Paris-Charles de Gaulle catre New York-JFK, Johannesburg, Montreal si Washington.

Cabina Premium Voyageur este situata intre cabinele Business si Voyageur, imprumutand servicii de la ambele clase. Calatoria la Premium Voyageur va aduce pasagerilor cu 25% mai multe mile comparativ cu Voyageur (clasa economica) si cu 40% mai mult spatiu.

La Premium Voyageur scaunul de 48 cm ofera un spatiu pentru sprijinirea picioarelor, un ecran de 10,4 inch (26 cm), casti pentru reducerea zgomotului, o veioza reglabila, prize si mufe USB.

Avioanele A380 ofera 9 locuri la clasa Premiere, 80 la clasa Business, 38 la clasa Premium Voyageur si 389 clasa Voyageur. Cabina Premium Voyageur va fi disponibila si pe aeronavele Boeing 777, Airbus A340/A330.

In Romania, cele mai solicitate destinatii lung-curier deservite de Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul detinand aproximativ 30% cota de piata pe segmentul business class catre aceste destinatii.

Cele mai solicitate destinatii pentru clasa business sunt cele intercontinentale.

Air France a introdus anul acesta un scaun mai confortabil pentru lucru, relaxare sau odihna si la clasa business. Scaunul are o noua structura ce ofera un pat de peste 2 metri si un nou spatiu fix pentru sprijinirea picioarelor, precum si un ecran lat 16/9 de 15 inch (38 cm). Incepand cu vara anului 2011 au fost ecipate astfel 26 de aeronave.

Pana in 2013 vor fi echipate cu scaune noi pentru clasa business aproape patruzeci de aeronave (Airbus A330, Boeing 777, Airbus A380).

Air France KLM ofera servicii Business Class pentru 120 de destinatii prin reteaua sa lung-curier internationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri