Firma lui Eusediu Margasoiu se va ocupa de promovarea brandului turistic

Firma romaneasca de consultanta EMC South Central Europe-The Network a fost selectata in urma unei licitatii pentru a asista Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la promovarea brandului turistic al Romaniei, valoarea contractului fiind de 3,2 milioane de euro, fara TVA.

"Echipa implicata in proiect este formata din profesionisti cu experienta de peste 15 ani in marketing, in companii precum Pepsi, Beiersdorf, General Electric sau L'Oreal", se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Creata in 2008, de catre Cristina Gheorghe si Eusediu Margasoiu (foto), EMC South Central Europe-The Network a fost selectata in urma unei licitatii la care criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

Potrivit unui comunicat al firmei de consultanta, brandul turistic va fi promovat pe cele mai importante piete, respectiv Germania, Franta, Marea Britanie, Italia, Austria, SUA, Spania si Rusia.

Firma va asigura in urmatorii trei ani consultanta ministerului la coordonarea activitatilor de promovare a brandului turistic al Romaniei, incepand cu elaborarea, implementarea si verificarea executiei planurilor anuale de marketing turistic, impreuna cu terti parteneri (agentii de publicitate/relatii publice/media).

Totodata, EMC va asista ministerul la controlul bugetului anual de marketing, precum si in toate procesele activitatii de promovare, respectiv creatie, productie, planificare si cumparare media, relatii publice, comunicare on-line, cercetare si monitorizare.

Firma va fi implicata in toate etapele acestor procese, de la elaborarea caietelor de sarcini pentru achizitiile necesare, la evaluarea si selectarea prestatorilor precum si managementul relatiei cu operatorii economici selectati.

Etapa de evaluare a presupus ca membrii echipei sa faca dovada ca detin experienta similara in derularea a cel putin unui proiect cu valoare de cel putin 10 miloane de euro, fiind punctate, totodata, o serie de criterii precum numarul de proiecte de marketing in care membrii echipei au experienta, vechimea in activitatea de marketing, experienta in corporatii multinationale, vechimea in pozitia de director de marketing, precum si numarul de branduri lansate, in cazul managerului de proiect.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri