Printul Charles se mandreste cu originile sale romanesti si afirma cu tarie ca este descendent al domnitorului Vlad Tepes. In cadrul unui documentar, printul Marii Britanii lauda frumusetile Transilvaniei.
Documentarul Wild Carpatia, realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, descrie frumusetile Romaniei, avandu-l ca invitat pe printul Charles.

"Genealogia arata ca eu sunt descendent al lui Vlad Tepes. Asa ca am o mica fasie din tara”, spune Charles zambind.

Pe parcursul documentarului, realizatorul descrie maretia muntilor Carpati, vorbind despre zona Transilvaniei ca despre una care prin frumusetile ei iti taie respiratia, „un loc de mit si legenda”.

Realizatorul prezinta cu interes padurile intinse ale Romaniei si unicitatea concentratiei de ursi bruni care traiesc aici.

Charlie Ottley merge in mijlocul romanilor care traiesc in zona Transilvaniei pentru a le descoperi istoria si cultura. El descopera aici satele traditionale romanesti, care s-au mentinut inacte, modernismul nereusind sa patrunda aici.

Documentarul a fost realizat pentru Travel Channel.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri