Sind Tour Trading, companie care administreaza 3.000 de locuri de cazare, din care 1.800 sunt operationale, a obtinut in primele noua luni din acest an un profit net de 2,5 milioane de lei (588.000 de euro). Vezi care sunt estimarile companiei pentru intreg anul 2011, precum si planurile de investitii.
Compania a avut in primele trei trimestre din an o cifra de afaceri de 22,8 milioane de lei (5,6 milioane de euro).

Sind Tour Trading este o companie romaneasca care administreaza 7 hoteluri si 11 vile detinute de Sind Romania - CNSLR Fratia in 6 locatii.

Sind Tour Trading a semnat in luna aprilie a acestui an un contract de management cu Tour Mirinvest – firma reprezentata de Florin Dumitrescu, manager cu experienta de peste sapte ani in administrarea de proprietati, si Michele Meoni, un expert in industria turismului cu o cariera internationala de peste 25 de ani.

Dumitrescu si Meoni au schimbat strategia de management, cu o politica noua de preturi si un program de investitii.

„Avem sub administrare hoteluri de 2 stele si 1 stea in localitati precum Baile Felix, Baile Herculane, Covasna, Sangeorz Bai, Vidra si Voineasa. Am simtit o migrare a cererii de la doua catre trei stele, de aceea am demarat un program de investitii, primul hotel care va fi upgradat fiind Domogled din Baile Herculane. Acesta va fi redeschis in primavara anului viitor in urma unei investitii de 1,5 milioane euro”, a declarat administratorul Sind Tour Trading, Florin Dumitrescu.

Pana la sfarsitul anului, directorul general Sind Tour Trading, Michele Meoni estimeaza o cifra de afaceri de 29 milioane lei (6,8 milioane euro), si un profit EBIDTA (inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare) de 4.450.000 lei (1.040.000 euro) si un profit net de 300.000 lei (70.500 euro).

Diferenta dintre EBIDTA si profitul net a fost redirectionata in cheltuieli pentru modernizarea activitatii operationale a societatii, potrivit datelor companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri