Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) si-a propus sa atraga anul viitor in Romania circa 1.000 de turisti englezi in statiuni balneare, dupa ce a inceput o campanie de promovare in Marea Britanie a acestui tip de turism.
MDRT a lansat luni la targul de turism World Travel Market, care se desfasoara in perioada 7-10 noiembrie la Londra, un ghid al statiunilor balneoclimaterice romanesti, incepand astfel o campanie de promovare a turismului balnear in Marea Britanie, informeaza Mediafax.

"Vrem sa deschidem piata britanica pentru turismul balnear, care nu a fost promovat pana acum in acest spatiu. Practic, segmentul balnear a devenit o prioritate pentru Romania odata cu lansarea de anul trecut a brandului turistic", a declarat Maria Iordache, directorul Biroului de Promovare a Romaniei la Londra.

Ea a adaugat ca va urma promovarea statiunilor balneare romanesti in presa britanica, iar Biroul de Turism va contacta firmele britanice specializate in segmentul balnear si le va prezenta oferta Romaniei.

Maria Iordache a mai spus ca in primele opt luni ale acestui an au ajuns in Romania circa 80.000 de turisti din Marea Britanie, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru acest an, ea estimeaza peste 120.000 de turisti britanici in Romania, numar care il va depasi pe cel inregistrat anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri