Un miliardar nepalez, interesat sa investeasca in zona Slanic Moldova

Investitorul nepalez Binod Chaudhary, care controleaza primul conglomerat nepalez cu peste 40 de companii, Chaudhary Group, a efectuat recent o vizita in Romania, in urma careia a identificat noi oportunitati de investitii in zona Slanic Moldova. Cireste ce l-a impresionat pe omul de afaceri din Nepal.

Pe parcursul sederii in Romania, Binod Chaudhary a fost cazat la vila Siam, recent inaugurata de o romanca, in urma unei investitii de 2 milioane de euro.

“Placut impresionat de oameni, peisaj si frumusetile ivite la tot pasul, acesta a identificat oportunitatile de investitie cu un potential ridicat din zona, dupa exemplul apropiat al Vilei Siam. In urma vizitei sale, a avut ocazia de a-l cunoaste pe primarul din Slanic Moldova cu care a discutat posibilele investitii care i-au atras atentia in regiune”, se arata intr-un comunicat.

Binod Chaudhary reprezinta a 3-a generatie nepaleza Marwari, a carei afacere de familie devine prima multinationala din Nepal, pe care Forbes Asia a numit-o recent ”printre cele mai bogate familii non-regale din Nepal”.

Este membru al Parlamentului & Adunarii Constituante din Nepal, precum si Presedinte & Director General al Chaudhary Group. Printre planurile sale se numara 7 lanturi hoteliere pe categorii diferite in Asia si multe alte investitii grandioase care sa ridice puterea economica si politica, alaturi de imaginea RFD Nepal pe tot mapamondul.

Fiind prima organizatie nepaleza cu o retea de distributie proprie ce acopera subcontinentul, grupul Chaudhary are o prezenta substantiala pe piata alimentelor si bauturilor din Asia de Sud.

Vila Siam, clasificata la 5 stele, este una dintre primele unitati de cazare tematice din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri