Complexul de lux The Grand, care include operatiunile hotelului JW Marriott din Bucuresti, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 104 milioane de lei, in crestere cu 6% fata de anul 2010. Compania a inregistrat cresteri si in primul semetru al anului. Afla aici ce incurajeaza aceasta evolutie.
Afacerile The Grand (Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL) au crescut cu 7,4% in prima jumatate a anului 2011 comparativ cu primul semestru al anului trecut, ajungand la 50,8 milioane lei.

“Principalul factor care a condus la o rata de ocupare mai mare la toate centrele de profit a fost cresterea traficului clientilor. La The Grand Offices s-a ajuns la un grad de ocupare de peste 80%, la The Grand Avenue - ocuparea a ajuns aproape de 100%, si, de asemenea, la hotel si la operatiunile de restaurante, inclusiv JW Steakhouse – care a fost deschis in primavara acestui an – rata de dezvoltare este incurajatoare. Pentru profit brut din exploatare, conducerea se asteapta chiar si la o crestere de doua cifre”, se arata intr-un comunicat al companiei.

“In ciuda crizei, rezultatele din exploatare sunt incurajatoare”, spune Gregor Aufhauser, director general al SCH The Grand.

Complexul The Grand se intinde pe o suprafata de 85.000 mp distribuita pe 13 niveluri:

• The Grand Offices;
• zona unica de shopping The Grand Avenue, care pune la dispozitie magazine, facilitati bancare, restaurante, cafenele, bijuterii, saloane de infrumusetare, divertisment, etc.
• hotelul de 5 stele JW Marriott Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, doua sali de evenimente, facilitati extinse pentru conferinte;
• Clubul de Sanatate World Class;
• The Grand Parking cu 525 locuri de parcare securizate, in interiorul si in afara cladirii.

The Grand este proprietarul cladirii, gestioneaza si inchiriaza The Grand Offices, The Grand Avenue si alte zone inchiriabile.

Investitii de milioane de euro in servicii

Inca de anul trecut, in cadrul complexului au dost demarate o serie de investitii, avand ca obiectiv diversificarea si imbunatatirea serviciilor clientilor.

De asemenea, un program de investitii de cateva milioane de euro este in curs de desfasurare. Acesta a inceput cu renovarea cafenelei Vienna Café si a salii Grand Ballroom si continua cu renovarea salilor de conferinte si a salii Constanta Ballroom.

In Clubul de Sanatate WorldClass din JW Marriott au fost renovate vestiarele, sauna, baia de jacuzzi si piscina. De asemenea, in The Grand Offices si The Grand Avenue au fost realizate diverse renovari.

“Ne axam pe o anumita categorie de clienti open-minded si foarte exigenti. Prin evenimentele speciale organizate in moda, bucatarie si in alte domenii, vom stabili tendinte noi si vom atrage atentia in Bucuresti”, a mai spus Gregor Aufhauser.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri