Operatorul aerian Lufthansa a introdus noi zboruri zilnice pe ruta Sibiu - Munchen, incepand cu orarul de vara al anului urmator.

Lufthansa are de anul viitor 14 zboruri pe saptamana pe aceasta ruta si va opera cu un aparat CRJ-900 ce ofera locuri atat pentru clasa business, cat si economic. Durata zborului este de o ora si 45 minute.

“Ne bucuram ca putem sa oferim un al doilea serviciu pe o ruta care dovedeste o dezvoltare pozitiva si potential de crestere. Noul zbor din Sibiu permite o capacitate suplimentara de 1.200 de locuri pe saptamana”, a declarat Ofer Kisch, director general Lufthansa Group pentru Europa Centrala si de Est.

In vara anului 2012, Lufthansa va asigura conexiuni din Romania prin 110 zboruri saptamanale operate din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu. Cea mai des utilizata ruta este catre Munchen, urmata de Frankfurt.

Potrivit datelor proprii, cota de piata a grupului in Romania este de 23%.

La nivel mondial grupul Lufthansa, format din companiile Lufthansa, bmi, Germanwings, Austrian Airlines si Swiss Air, a transportat anul trecut 91,1 milioane pasageri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Poiana Brașov: Lipsa unor măsuri concrete va afecta investițiile din regiune
Setari Cookie-uri