Sind Tour Trading, companie care administreaza 7 hoteluri si 11 vile, va investi 1,5 milioane de euro pentru modernizarea unui hotel cu 138 de camere si baza de tratament din Baile Herculane.
“In urma acestei investitii se va realiza o reabilitare a bazei de tratament cu facilitati moderne si aparatura noua, aceasta urmand sa devina un punct de atractie in zona. De asemenea, urmare a procesului de investitii hotelul si restaurantul vor fi clasificate la 3 stele, anterior functionand la doua stele”, se arata intr-un comunicat.

Tot la Baile Herculane, compania STT administreaza Hotelul Dacia, cu o capacitate de 535 de camere, o baza de tratament de 1.800 mp unde zilnic se desfasoara 4.245 de proceduri, doua sali de conferinta, un amfiteatru si un salon de coafura.

Compania administreaza 7 hoteluri si 11 vile detinute de Sind Romania - CNSLR Fratia in 6 locatii: hotelurile Muncel din Baile Felix, Dacia si Domogled din Baile Herculane, Montana in Covasna, Somesul in Sangeorz Bai, vile si apartamente la Vidra si Voineasa precum si hotelurile Bradisor si Vidruta din Voineasa.

Societatea ofera servicii de cazare, masa tratament, tabere pentru studenti si elevi si programe sociale.

Citeste si Profit de 2,5 mil. lei pentru o companie romanesca cu 7 hoteluri si 11 vile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri