Compania aeriana Carpatair lanseaza pachete City Break pentru microbisti cu ocazia partidelor care vor fi disputate pe data de 1 decembrie de echipele romanesti FC Steaua Bucuresti si FC Vaslui in Europa League.

Tarifele pachetelor City Break incep de la 349 de euro cu toate taxele incluse.

Pentru meciul Shalke 04 – FC Steaua Bucuresti, care se va disputa pe stadionul Veltins Arena din Gelsenkirchen, Carpatair a pregatit un pachet de 349 de euro care include transport cu avionul din orice punct de plecare din Romania de unde compania opereaza la Dusseldorf (toate taxele incluse), doua nopti de cazare si mic dejun la hotelul de 4 stele Madison din Dusseldorf.

Suporterilor italieni care vor veni sa-si sustina echipa, Lazio Roma, la meciul cu FC Vaslui, compania Carpatair le-a pregatit un pachet complet de 349 de euro care include transport cu avionul (toate taxele incluse) pe ruta Roma-Iasi-Roma, doua nopti de cazare si mic dejun la hotelul de 3 stele Majestic din Iasi, transfer Iasi - Piatra Neamt (acolo unde se va desfasura partida) si retur.

Carpatair ofera pachete de tip City Break la tarife incepand cu 230 de euro pentru destinatii din Romania, Italia, Germania,Ucraina sau Moldova.

Compania Carpatair a intrat pe piata turismului de vacanta in februarie 2011, lansand pachete personalizate City Break pentru destinatiile operate in Romania, Italia, Germania, Ucraina sau Moldova.

Infiintata in 1999, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne si 19 externe. Numarul total al zborurilor regulate ale companiei depaseste 360 pe saptamana, spre 27 de destinatii din 8 tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Program prelungit la metrou, joi, cu ocazia meciului Romania-Spania