Lantul Golden Tulip va fi reprezentat in Romania de Peacock Hotels

Pentru piata romaneasca si cea din Moldova lantul de hoteluri Golden Tulip a ales sa fie reprezentat de compania Peacock Hotels.

In prezent, alaturi de cele peste 250 hoteluri din 37 tari, Golden Tulip a perfectat si deruleaza negocierile de contracte cu o serie de proprietati hoteliere pe piata romaneasca.

Printre contractele perfectate in sistem de franciza se numara Golden Tulip Bucuresti deschis la 18 februarie 2005.

In a doua jumatate a acestui an urmeaza sa fie deschis Tulip Inn Bucuresti.

Sky Gate Hotel din Otopeni este in negociere pentru franciza Golden Tulip, cu perspectiva initierii contractului in primavara anului acesta.

Peacock Hotels va prelua reprezentarea lantului international Golden Tulip in Romania si Moldova, evaluand si perspectiva extinderii activitatii in Bulgaria.

Compania Peacock Hotels va avea rolul de a asigura implementarea si monitorizarea componentei de marketing si vanzari a proprietatilor pe principiile Golden Tulip, precum si pastrarea identitatii de imagine si a standardelor internationale impuse de acest lant.

Relatia de parteneriat dintre Golden Tulip si Peacock Hotels include, ca preocupare comuna principala, pozitionarea Romaniei ca destinatie pe piata turistica mondiala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri