Turismul balnear romanesc, apreciat de rusi

Turistii din Federatia Rusa care opteaza pentru tratamente balneare in statiunile din Romania apreciaza calitatea si pretul serviciilor oferite, pregatirea personalului medical, precum si resursele de izvoare naturale de care dispune tara noastra. Aceasta a fost concluzia generala a participantilor la evenimentul de lansare a Ghidului Turismului Balnear din Romania, organizat la Moscova.

„Turismul balnear a devenit un segment major al pietei turistice internationale, un domeniu cu implicare tot mai profunda a stiintei si tehnicii, a prestarii unor servicii turistice si medicale de o factura complexa si de un inalt nivel calitativ, iar Romania este aleasa atat pentru tratamentele foarte eficiente, cat si ca destinatie sigura”, a declarat Emilian Imbri, consilier al ministrului dezvoltarii regionale si turismului, prezent la eveniment.

De asemenea, touroperatorii rusi au apreciat potentialul turistic divers de care dispune Romania, mentionand necesitatea intensificarii activitatilor de promovare a tarii noastre pe piata din Federatia Rusa.

Manifestarea (la care au participat reprezentanti din industria turistica din Federatia Rusa, reprezentanti mass-media, organizatii profesionale din domeniul turismului si al sanatatii medicale) a avut ca scop principal promovarea potentialului statiunilor balneare, atat pentru tratamente de refacere, cat si ca destinatie turistica.

Sursa foto : turism-millenium.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri