Turistii din Federatia Rusa care opteaza pentru tratamente balneare in statiunile din Romania apreciaza calitatea si pretul serviciilor oferite, pregatirea personalului medical, precum si resursele de izvoare naturale de care dispune tara noastra. Aceasta a fost concluzia generala a participantilor la evenimentul de lansare a Ghidului Turismului Balnear din Romania, organizat la Moscova.

„Turismul balnear a devenit un segment major al pietei turistice internationale, un domeniu cu implicare tot mai profunda a stiintei si tehnicii, a prestarii unor servicii turistice si medicale de o factura complexa si de un inalt nivel calitativ, iar Romania este aleasa atat pentru tratamentele foarte eficiente, cat si ca destinatie sigura”, a declarat Emilian Imbri, consilier al ministrului dezvoltarii regionale si turismului, prezent la eveniment.

De asemenea, touroperatorii rusi au apreciat potentialul turistic divers de care dispune Romania, mentionand necesitatea intensificarii activitatilor de promovare a tarii noastre pe piata din Federatia Rusa.

Manifestarea (la care au participat reprezentanti din industria turistica din Federatia Rusa, reprezentanti mass-media, organizatii profesionale din domeniul turismului si al sanatatii medicale) a avut ca scop principal promovarea potentialului statiunilor balneare, atat pentru tratamente de refacere, cat si ca destinatie turistica.

Sursa foto : turism-millenium.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri