Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca bugetul pentru investitii pe care il are ministerul pe 2012 este insuficient, iar investitiilor vor fi prioritizate si spera la o rectificare pozitiva anul viitor, informeaza Mediafax.
"In momentul in care la minister avem datorii pe lucrari efectuate si facturate de 6 milioane de lei, vorbim de lucrarile de drumuri, de reabilitare de drumuri judetene si de interes local si alte datorii pentru alte lucrari de investitii, cum ar fi apa, canal, locuinte sociale, locuinte ANL, care duc la aproximativ 1 miliard de lei, sigur ca un buget de investitii ca cel pe care il are ministerul este insuficient, trebuie sa prioritizam investitiile si speram intr-o rectificare pozitiva anul viitor", a precizat Udrea, intrebata daca este multumita de bugetul pe 2012 alocat MDRT.

Bugetul pentru anul viitor al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a fost modificat de Guvern in crestere comparativ cu alocarile din acest an si cu proiectul initial de buget, document care prevedea reducerea fondurilor destinate acestui minister, a declarat, vineri, ministrul Finantelor.

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost stabilit astfel la 3,45 miliarde lei, fata de 3,44 miliarde lei in acest an.

"Este o crestere mica, initial a avut o suma mai mica fata de 2011", a spus Ialomitianu.

In varianta initiala a proiectului de buget pentru anul viitor, bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului scadea de la 3,4 miliarde lei la 3,1 miliarde lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri