Mareea, una din principalele agentii romanesti specializate in turismul intern, estimeaza pentru acest an vanzari de 44 milioane de lei, cu 45% mai mult decat in 2010. Afla ce includ planurile de dezvoltare.


Firma a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de 40 de milioane de lei, in crestere cu 43% fata de rezultatele din perioada similara a anului trecut.

”Principalele motive ale evolutiei bune sunt dezvoltarea in acest an pe piata din Bucuresti cu trei agentii, deschiderea unei agentii noi in Cluj, lansarea unor pachete pentru mai multe destinatii noi si introducerea unor zboruri charter spre insulele grecesti ", a declarat Marius Usturoiu, directorul general si proprietarul Mareea.

Firma Mareea Comtur a fost infiintata in urma cu 15 ani la Deva si are 11 agentii la nivel national, dintre care patru in Bucuresti, urmand ca in luna ianuarie sa deschida o a cincea in Capitala si alte trei in franciza.

”In aceasta luna am inaugurat si noul sediu central al companiei, in apropierea Pietei Victoriei din Bucuresti, sediu in care se desfasoara toata activitatea operationala a companiei, inclusiv departamentul de business travel. Ne propunem ca in urmatorii 3 ani sa ajungem la un numar de peste 25 agentii la nivel national", a afirmat Marius Usturoiu.

Din punct de vedere al numarului de romani trimisi in vacanta pe litoralul romanesc al Marii Negre, tour-operator-ul Marea a inregistrat peste 80.000 de turisti in acest an, in crestere cu 23% comparativ cu anul trecut.

”Datorita numarului de turisti care achizitioneaza vacanta pe litoral, prin intermediul agentiei noastre, am semnat in luna septembrie un contract de preluare a complexului hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, pe care il vom transforma intr-o unitate destinata in primul rand familiilor cu copii, concept care va fi inaugurat incepand cu luna mai 2012”, a precizat Marius Usturoiu.

Complexul hotelier Mercur-Minerva, situat in nordul statiunii Mamaia, include doua hoteluri de trei stele, care totalizeaza peste 300 de camere, si o vila cu 14 apartamente.

Tour-operator-ul Mareea vinde pachete turistice in toate destinatiile din Romania, precum si in Grecia, Spania, Turcia, Bulgaria si Croatia, operand curse charter din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, precum si peste 40 de circuite culturale in toata Europa.

Pentru iarna 2011/2012, firma pune la dispozitia clientilor sai toate destinatiile de schi din Romania si Europa.

Mareea are, pe langa cele 11 agentii proprii, si o retea de 1.400 de agentii partenere in intreaga tara, iar numarul de clienti depaseste 120.000 pe an.

Sursa foto : www.mareea.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri