Un grup de 16 turisti din Marea Britanie si-au petrecut noaptea de Craciun la cel de-al saptelea Hotel de Gheata de la Balea Lac. Vezi cati turisti atrage hotelul.

Turistii britanici au sosit in Romania prin intermediul agentiei Untravelled Paths, colaboratoare mai veche a celor de la Balea Lac.

In Ajunul Craciunului, cea mai mare parte a lucrarilor la noul Hotel of Ice de la Balea Lac a fost finalizata, ineditul obiectiv fiind inclus in circuitul turistic din acest sezon.

In perioada Craciunului, Hotel of Ice a fost vizitat de cateva sute de turisti, romani si straini.

"Cei mai curajosi dintre vizitatori s-au dovedit a fi, si in acest an, turistii straini, astfel ca 16 dintre acestia, mai dornici de adrenalina
si aventura, au preferat camerele ineditului hotel pentru petrecerea noptii de Craciun. Tot respectivii britanici au fost printre primii clienti ai barului si restaurantului Hotel of Ice din acest sezon, bauturile servite in pahare de gheata fiind in topul preferintelor. De asemenea, meniul restaurantului, servit pe platouri de gheata, dar si vinul sau tuica fierte, ori mancarurile traditionale de Craciun (servite la Cabana Balea Lac),
au fost extrem de populare in aceste zile la Balea Lac", se arata intr-un comunicat.

Cel de-al saptelea Hotel de Gheata de la Balea Lac, este construit din peste 2.000 de mari caramizi de gheata, extrase din lacul Balea, zapada
si gheata.


Hotelul are 10 camere, un bar si un restaurant ce pot fi vizitate in fiecare zi intre orele 9-17.

La constructia deja finalizata, in perioada urmatoare va fi adaugata o zona de intrare, precum si un „satelit”- o structura de forma molecular, formata din trei camere tip iglu, conectate printr-un hol central.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri