Operatorul aerian roman Blue Air lanseaza din iunie curse spre Venetia din Bacau, in fiecare luni, miercuri si sambata pe perioada orarului de vara.
Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la 14,99 euro/segment de zbor.

Venetia este amplasata in laguna sarata a Marii Adriatice, pe aproape 5 km de pamant, Venetia se intinde pe mai mult de 100 de insulite. Principala cale pe apa este Canal Grande, care serpuieste din Piata San Marco spre marginea orasului.

Blue Air a introdus in orarul de vara 2012 destinatiile cu plecare din Bucuresti catre Barcelona, Madrid, Stuttgart, Bologna, Milano(Bergamo), Lisabona, Roma si retur; Bacau catre Bruxelles, Dublin, Londra si retur; Sibiu catre Stuttgart si retur.

Compania fondata in 2004 opereaza in prezent 7 aeronave.

Sursa foto: www.blueairweb.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri