Austrian Airlines va opera doua noi zboruri din Bucuresti catre Viena, ajungand la 5 curse proprii zilnice, respectiv un total de 62 de zboruri pe saptamana din Romania spre Viena.
”Operam de acum 62 de zboruri non-stop pe saptamana din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Iasi si Cluj-Napoca (in regim de code-share) catre Viena. Orarul de vara – care intra in vigoare de pe 25 martie – va aduce imbunatatiri importante pentru pasagerii care zboara pe ruta Bucuresti-Viena. Austrian Airlines va oferi preturi mai reduse pentru biletele dus-intors spre Viena de la 99 euro cu toate taxele incluse”, a declarat Philipp Happel, general manager pentru Austrian Airlines.

Austrian Airlines opereaza 13 zboruri pe saptamana din Timisoara si cate 6 zboruri pe saptamana din Sibiu si Iasi catre Viena.

Parteneriatul in regim codeshare a fost anulat pe ruta Bucuresti-Viena, dar va ramane in vigoare pe toate celelalte zboruri dinspre si catre Romania. Prin aceasta masura, Austrian Airlines va creste numarul de locuri prin operarea cu aeronave de capacitate mai mare, va castiga mai multa flexibilitate din punct de vedere al ofertelor.

Austrian Airlines a redecorat interiorul cabinelor a 32 de aeronave din flota continentala: noile scaune din piele RECARO ofera pasagerilor pana la 10 cm de spatiu in plus pentru picioare.

Austrian Airlines zboara catre 130 de destinatii pe tot globul. Noul terminal SKYLINK de pe aeroportul din Viena se va deschide in iunie 2012.

Prima aeronava Austrian Airlines a aterizat in Romania pe 2 septembrie 1959. De atunci, Austrian Airlines si-au dezvoltat reteaua atat in regiunea Centrala si de Est, cat si in Romania: au fost lansate noi rute catre Timisoara (1992), Cluj (2000), Sibiu (2005) si Iasi (2006).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri