Operatorul aerian roman de linie Tarom ofera pasagerilor detinatori de bilete Malev facilitati si reduceri de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile Tarom.

Pasagerii companiei Malev care detin bilete neutilizate, nerestituite sau partial utilizate, emise inaintea datei de 3 februarie 2012, primesc discount de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile Tarom. Originea si destinatia calatoriei Tarom trebuie sa se regaseasca in itinerariul biletelor Malev.

„In urma incetarii operarii zborurilor Malev, am decis sa venim in sprijinul pasagerilor care au avut bilete cumparate si sa le oferim o reducere la tarifele aplicate biletelor Tarom. In acest fel, incercam sa ne adaptam nevoilor pasagerilor si sa consolidam traficul de conexiune”, a declarat Rodica Cazanciuc, director comercial Tarom.

O facilitate in plus pe care compania Tarom o ofera pasagerilor detinatori de bilete Malev este ca acestia pot sa schimbe Budapesta din biletul lor cu o alta destinatie Tarom din Transilvania: Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare, Targu Mures, Oradea, Baia Mare.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Anul 2019 a adus cresteri de 30% la rezervarile biletelor de avion