Operatorul aerian low-cost Air Vallee, infiintat in urma cu 25 de ani in Italia, va incepe din 26 martie operarea curselor care vor conecta direct Bucurestiul cu orasul italian Pescara.
Sunt programate doua curse pe saptamana din aeroportul Otopeni in zilele de luni si vineri. Zborurile au preturi incepand de la 29 de euro pe segment, cu taxe incluse.

Pentru toate zborurile Air Vallee cu origine sau destinatie Romania, pretul biletului include si un bagaj de cala de pana la 20 de kilograme si un bagaj de mana de pana la 6 Kg.

„Acest zbor va fi singura conexiune directa catre Bucuresti pe partea estica al Italiei intre Forli si Bari. Deocamdata mai multi romani care locuiesc in Abruzzo, Molise si Marche sunt obligati sa zboare din aeroporturi care se afla la sute de kilometri departare”, au precizat reprezentantii companiei Air Vallee.

Air Vallee opereaza in Italia din 1987 si are baza la Parma. Flota companei este compusa din 3 avioane Dornier 328 Jet, 1 avion MD83 si 2 avioane Fokker 100 cu acestea operand de pe aeroporturile din Torino, Parma, Rimini, Pescara, Catania in Italia, Iasi si Bucuresti Otopeni in Romania, Paris in Franta.

Sursa foto: www.airvallee.it

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri