S-a cam dus vremea lunii de miere, cand cei doi insuratei plecau la Sovata si stateau o saptamana. Acum, daca ai bani (si cum iubirea nu are pret) poti alege dintr-o serie de destinatii de lux pentru proaspat casatoriti.

1. Great Mercury Island, Noua Zeelanda

Trebuie spus de la inceput ca aceasta destinatie o veti alege daca sunteti mai multe cupluri aflate in luna de miere, intrucat pretul este stabilit pentru un grup de minimum sase persoane. Aceasta insula privata, pe care ajungi dupa 20 de minute de zbor cu elicopterul pe care il iei din Auckland, a intrat in circuitul de inchirieri abia anul trecut. Umbla vorba ca si Tom Cruise s-ar fi aciuat o perioada pe aici. Pasari exotice, orchestra si multe alte atractii. Daca ai deja copii, sau vrei sa iti iei socrii dupa tine, trebuie sa stii ca un sejur pentru sase persoane costa 19.395 de dolari pe noapte. Poti sa vii doar cu sotioara, dar te costa la fel de mult...

2. The Four Seasons, New York

New York poate fi cel mai romantic oras din lume, mai ales daca poti crea iluzia ca este al tau. Exact pe asta mizeaza si cele doua apartamente prezidentiale de la hotelul Four Seasons. Sampanie Cristal la sosire, fructe exotice, bar privat, toate incluse in pret. Pretul de pornire pleaca de la 15.000 de dolari noapte in aceste apartamente sau 495 dolari/noapte intr-o camera obisnuita.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/lifestyle/lifestyle_accesorii.php?ContentID=3

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri