Compania low cost Wizz Air va lansa in iulie zboruri pe ruta Otopeni - Milano (Malpensa), cu o frecventa de patru curse saptamanale, a anuntat, miercuri, operatorul aerian.
"Anticipam ca aceasta ruta va fi foarte populara pentru cei care calatoresc in interes de serviciu sau pentru petrecerea timpului liber, preconizand cresterea traficului si a operatiunilor in viitor", a declarat, intr-un comunicat, ofiterul sef pe segmentul comercial al Wizz Air, Gyorgy Abran.

Compania opereaza zboruri pe relatia Bucuresti-Milano si pe alt aeroport al orasului italian - Bergamo, unde are o frecventa de zece zboruri pe saptamana.

Astfel, Wizz Air va opera zboruri spre aeroporturile din zona Milano de doua ori in fiecare zi.
Wizz Air detine in Romania patru baze operationale, la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Targu Mures, care au generat anul trecut un trafic total de 2,16 milioane pasageri.

Operatorul a transportat anul trecut un numar de 2,7 milioane de pasageri din si spre Romania, in crestere cu 29% fata de 2010
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri