Operatorul aerian elvetian Swiss va avea incepand din 26 martie doua zboruri zilnice de la Bucuresti la Zurich.
Destinatii precum New York, Paris sau Londra vor putea fi accesate mai rapid din Bucuresti. Aeroportul din Zurich, hub-ul Swiss si un aeroport multi-premiat, ofera pasagerilor timpi de transfer intre zboruri de doar 40 de minute.

Primul zbor Swiss al zilei decoleaza de pe Bucuresti-Otopeni dimineata devreme, imbunatatind oferta pentru clientii din Bucuresti care au ca destinatie finala America de Nord, dar si pentru cei care vor sa ajunga in alte orase din Europa.

“Cererea de locuri pe ruta Bucuresti-Zurich creste constant. Noi raspundem acestei tendinte pozitive cu o extindere semnificativa a produsului nostru”, spune Bernhard Wodl, Swiss Senior Manager pentru Europa de Est.

Aceste zboruri sunt operate de Helvetic, partener de lunga durata al Swiss, cu aeronave Fokker 100.

Swiss International Air Lines (Swiss) este compania aeriana nationala a Elvetiei, avand zboruri din Bucuresti via Zurich catre 72 de destinatii in 38 de tari din intreaga lume si transportand in jur de 15 milioane de pasageri pe an cu o flota formata din 90 de aeronave.

Swiss este membra a Lufthansa Group si a Star Alliance, cea mai mare alianta de companii aeriene din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri