Operatorul aerian national portughez TAP Portugal intra pe piata din Romania cu zboruri de trei ori pe saptamana, incepand din 30 iunie, potrivit presstur.com.
Zborurile directe Lisabona - Bucuresti vor fi operate in zilele de marti, joi si sambata la ora 23:10, iar de la Bucuresti la Lisabona miercuri, vineri si duminica la ora 06:00. Aeronavele sunt Airbus A319.

„Comunitatea de romani din Portugalia este a patra ca marime din tara, fiind depasita doar de Capul Verde, Ucraina si Brazilia. Zborul TAP intre Lisabona si Bucuresti va permite o conexiune pentru a stimula traficul catre Porto, Faro, Madeira si Azore, contribuind la cresterea cererii turismului in aceste destinatii”, au declarat oficialii TAP.

Compania aeriana va mai opera din 5 iunie la Berlin si din 3 iunie la Torino.

TAP opereaza curse catre 51 de destinatii in 22 de tari din Europa. Compania a transportat 5,79 milioane de pasageri anul trecut in Europa, in crestere cu 9,3% fata de 2010.

TAP Portugal, fondata in 1945 ca Transportes Aéreos Portugueses, este linia aeriana nationala a Portugaliei, detinuta 100% de stat. Compania este membra Star Alliance.

TAP opereaza catre 80 de destinatii in 36 de tari de pe glob, avand circa 2.000 de zboruri pe saptamana cu o flota de 55 de aeronave Airbus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri