Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti a inregistrat un trafic record pe 9 mai, pana la ora 17:30, peste 11:500 de suporteri ai celor doua echipe finaliste UEFA Europa League au venit in Capitala.
Traficul se desfasoara normal, au aterizat 50 de curse charter pe Otopeni, 30 de la Bilbao si 20 de la Madrid.

Pe curse regulate au sosit, de asemenea, cateva mii de suporteri. Traficul curselor regulate nu a fost afectat, toate acestea decoland si aterizand conform programului de zbor.

Suporterii au fost preluati de autocarele agentiilor de turism, cursele shuttle puse la dispozitia lor de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, precum si de liniile RATB 780 si 783 sau de trenul Henri Coanda Express.

Prin Aeroportul Henri Coanda sunt estimati sa treaca in total peste 25.000 de suporteri.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti se asteapta anul acesta la o crestere a veniturilor fata de anul anterior, in conditiile evolutiei constante a traficului de pasageri. CNAB a inregistrat in anul 2011 un trafic total de 7.448.354 de pasageri (+ 5,9% fata de anul 2010).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri