La un an de la primul zbor al unei companii aeriene arabe la Bucuresti, Qatar Airways, inca un operator aerian va efectua saptamanal patru zboruri directe la Dubai, flydubai.
flydubai este o companie infiintata in urma cu trei ani care si-a extins operarea si in Europa de Est si Centrala, avand in total 15 destinatii in 10 tari. Ultimele statistici ale aeroportului din Dubai releva o crestere de peste 35% a vizitatorilor din aceasta regiune, in primele patru luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cele patru zboruri saptamanale vor debuta la 1 Octombrie, oferind tarife de pornire de la 440 euro cu toate taxele incluse.

Aeronava flydubai pleaca din aeroportul Henri Coanda la ora 14.15 si soseste la Dubai la ora 20.00, iar la retur pleaca din aeroportul din Dubai – Terminal 2 la ora 09.15 si soseste la Bucuresti la ora 13.30.

flydubai are o flota de 23 avioane Boeing 737-800NGs si opereaza in peste 45 de destinatii.

Proprietarul flydubai este conducatorul Emiratului Dubai, care are functia de vicepresedinte si prim-ministru al EAU, seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Compania aeriana introduce la bord filme in rezolutie HD, oferind peste 150 filme, 160 programe TV, si 280 de albume de muzica.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri