Cifrele au luat-o razna, toate valorile au inceput sa fluctueze! In jurul tau se vorbeste despre o crestere progresiva a temperaturii si se inregistreaza un trend ascendent in discutiile despre statiuni celebre, plaje cu nisip fin, mare limpede si inflatie de soare. Esti in alerta: scad actiunile stres, job, birou si termene limita, in timp ce actiunile concediu, vacanta, relaxare si distractie tocmai si-au triplat valoarea si se prevede ca vor creste si mai mult pana in septembrie!
E clar ce trebuie sa faci: scapa de actiunile care aduc pierderi si cumpara actiuni care iti vor aduce castig pe viitor. Acum este extrem de simplu, pentru ca EUROPA TRAVEL a deschis bursa vacantelor de vis! E timpul potrivit sa cumperi la preturi minime si sa te bucuri de toate beneficiile pe care te li poate aduce un sejur intr-unele dintre cele mai cautate si moderne destinatii pe care le ai la dispozitie!

Bucura-te de toate beneficiile in Kefalonia
Desi este o destinatie greceasca foarte populara, Kefalonia ramane inca misterioasa si salbatica. Aici te poti delecta cu peisaje superbe, plaje linistite, asezari pitoresti si manastiri seculare. Nu rata fascinanta pestera Melissani, parcul Ainos si mai ales celebra plaja Myrtos, una dntre cele mai frumoase 5 plaje din lume!
Preturile pornesc de la 499 lei/persoana, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 2*/3*, mic dejun, acces la piscina, insotitor de grup si asistenta turistica locala.

Oferta Kefalonia
Investeste inteligent: alege Corfu!
Cu un stoc de peste 300 de zile insorite de an, Corfu este exact ceea ce ai nevoie, mai ales daca iti place mix-ul de mare, soare, nisip si viata de noapte.

Vacanta in Corfu se invarte cu siguranta in jurul plajei, dar pentru cei mai energici exista o multime de activitati distractive: poti alege dintr-o gama variata de sporturi acvatice, de la celebrele curse cu banana pana la la jet-ski-uri, ski nautic, windsurfing, kitesurfing, iar pentru cei mai intreprinzatori, navigatie sau scufundari.

Pe langa sporturi de plaja, mai exista si alte tentatii: golf, echitatie sau mountain bike.

Locul ideal pentru toata familia este Aqualand, al doilea parc acvatic din Europa, cu preturi accesibile si cu zeci de atractii!
Daca alegeti autocarul, preturile pornesc de la 399 lei/persoana, in functie de categoria hotelului ales si de faciliatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 2*/3*/4*, masa conform programului in restaurantul hotelului, insotitor de grup si asistenta turistica locala.
Oferta Autocar Corfu
Cu avionul, preturile pornesc de la 199 Euro/persoana, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.

Oferta Avion Corfu

Castig garantat cu Zakynthos

Vacanta in Zakynthos are tot ce ti-ai dorit. Zile pline de soare petrecute in golfulete retrase, muzee, taverne unde puteti incerca mancaruri traditionale si numeroase cluburi si baruri unde veti petrece nopti incendiare. Puteti sa profitati de plajele minunate, sa va aventurati pe mare, iar seara sa va bucurati de o cina romantica la malul marii sau de cocktailuri linistite.
De asemenea, Parcul Marin National si Grotele albastre sunt obiective turistice ce nu trebuie ratate de niciun turist. Indiferent ce cauti, Insula Zakynthos este locul ideal pentru a-ti petrece verile!
Preturile pornesc de la 399 RON/persoana, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare vila sau hotel 2*/3*, mic dejun, acces la piscina, insotitor de grup si asistenta turistica locala.
Oferta Zakynthos

Cu Marmaris iesi mereu pe profit!
Marmaris este una dintre cele mai sofisticate statiuni din Turcia. Aflata in locul de intalnire dintre Marea Egee si Marea Mediterana, aceasta ofera conditii excelente pentru plaja, inot, sporturi acvatice (in special yachting), plimbari, shopping. Nu ocoliti Castelul, bazarul, portul, padurile de pin ce urca pe versantii care inconjoara statiunea si nici unul dintre cele 3 Aqua Park-uri! Un loc ideal pentru tine si toti cei dragi!
Preturile pornesc de la 129 euro/persoana, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 3*/4*, All inclusive, insotitor de grup si asistenta turistica locala.
Oferta Marmaris

Indiferent ce destinatie preferi, cu noi distractia nu intra in criza! E timpul sa faci cea mai buna investitie din aceasta vara: o vacanta de vis, marca EUROPA TRAVEL!
EUROPA TRAVEL
– vacanta ta la preturi mici!


EUROPA TRAVEL
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, cladirea Spectrum
Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86
Mobil:
0723-153.702
E-mail: office@europatravel.ro
URL: www.europatravel.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri