Sportivii romani Catalin Morosanu, Raul Catinas, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi si Corneliu Rus vor reprezenta Romania la cel de-al treilea World Grand Prix mondial al circuitului Superkombat, care va avea loc pe 7 iulie in statiunea bulgara Varna. Cu aceasta ocazie, luptatorii vor promova turismul romanesc pe litoralul marilor rivali de sezon.

“In cadrul galei, vom face reclama mai multor cluburi, hoteluri si restaurante de pe litoralul nostru. In fiecare week-end se estimeaza ca sunt prezenti in Bulgaria aproximativ 20.000 de turisti romani, iar la gala cred ca din cele 6.000 de locuri, aproape o treime vor fi ocupate de conationali”, a spus Eduard Irimia.

Devenit de curand consilier judetean la Iasi, Catalin Morosanu va avea primul sau meci in calitate de om politic.

“Mama lor de bulgari, ne-au luat ei turistii, dar ii aduc eu inapoi. Vom bate tot in Bulgaria”, a anuntat cel poreclit Moartea din Carpati.

In total, la cel de-al treilea WGP al anului, vor lupta sportivi din 10 tari, iar evenimentul va fi transmis in direct in 75 de tari.

„Dupa Podgorica si Cluj, vom merge in Bulgaria pentru o gala de nivel mondial. Va fi cea de-a treia gala de calificare pentru Final Elimination din noiembrie, atunci cand ii vom vedea la lucru pe toti eroii circuitului. Mi-as dori ca acel eveniment sa aiba loc in Romania pentru ca va avea un impact mediatic major", a adaugat Irimia.

Circuitul Superkombat, organizat de Eduard Irimia, este singurul produs romanesc cu o expunere atat de mare la nivel global.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cernobil, destinatie turistica pentru romani. Cat costa sa il vizitezi