Turistii care cumpara din agentii bilete la mare pentru mai mult de cinci zile in perioada de pana la 15 iulie si pentru intervalul 15-31 august pot primi, pentru pretul platit, una sau doua nopti de cazare gratuita, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

ANAT lanseaza astfel programul "Zile gratuite de vacanta" din acest an, care se desfasoara exclusiv prin agentiile de turism membre ale asociatiei in perioada 15 iunie-15 iulie si 15-31 august, scrie Mediafax.

Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale care vin in sprijinul turistilor, prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul "platesti cinci nopti si stai sase sau chiar sapte".

Zile gratuite de vacanta" face parte din proiectul "Vacanta in tara mea" 2012, care reuneste mai multe campanii promotionale, printre care "Inscrieri timpurii", "Mini-preturi de vacanta", "Supliment la masa" sau "Vacante speciale de evenimente".

Ofertele si programele speciale sunt disponibile numai in cadrul agentiilor de turism membre ANAT si nu direct la hoteluri. Anul trecut, zeci de hoteluri de pe litoral au intrat in acest program.


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Studiu despre impactul voucherelor de vacanta. Recomandari pentru 2019