Vicepresedintele de vanzari al Boeing, Ray Conner, care si-a inceput cariera ca mecanic, a fost numit presedinte al diviziei de avioane comerciale, intr-o perioada in care grupul american majoreaza productia la un nivel record si modernizeaza unele dintre cele mai bine vandute modele, potrivit Mediafax.
Numirea intra in vigoare imediat, transmite Bloomberg.

Conner, in varsta de 57 de ani, si-a inceput cariera la Boeing in 1977, ca mecanic, si a activitat de-a lungul timpului in domeniul productiei, materialelor si vanzarilor. El a fost totodata arhitectul unui acord cu angajatii, convenit in noiembrie, care va asigura pacea sociala aproape un deceniu, in timp ce Boeing accelereaza productia pentru a onora comenzi pentru 3.953 de aeronave.

"Se bucura de increderea angajatilor, dar cu toate acestea compania are in fata foarte multe provocari", a declarat Howard Rubel, analist la compania Jefferies & Co din New York.

Sarcinile lui Conner vor include accelerarea productiei aeronavei 787 Dreamliner si dezvoltarea unor versiuni mai mari ale aparatului, al carui debut comercial a intarziat mai mult de trei ani.

Boeing modernizeaza totodata modelul 737, cel mai folosit avion la nivel mondial, care va fi dotat cu motoare noi, si analizeaza modificari ale aeronavei 777.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri