Soferii care merg vinerea spre mare si cei care se intorc duminica nu vor plati in luna august taxa pentru trecerea podului peste Dunare de la Fetesti, potrivit unui ordin al Ministerului Transporturilor, citat de Mediafax.
Astfel, taxa de pod va fi suspendata in toate zilele de vineri pentru sensul de mers Bucuresti-Constanta si in cele de duminica pentru sensul de mers Constanta-Bucuresti. In celelalte zile, taxa se plateste.

Ordinul a fost publicat vineri in Monitorul Oficial, iar scutirea de la plata taxei se aplica pana la 31 august.

Taxa de trecere pentru utilizarea podului peste Dunare la Fetesti-Cernavoda porneste de la 8 lei pentru motociclete, pentru autoturisme aceasta fiind de 11 lei. Microbuzele platesc 37 de lei, autobuzele 49 de lei, iar vehiculele mari, de peste 12 tone, 71 de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri