Vola.ro, cea mai mare agentie online de turism din Romania, anunta lansarea sistemului de cautari si rezervari Big Flex.

Big Flex este un nou mod de afisare a rezultatelor la cautarile de bilete de avion. Sistemul unic pe piata perfectat de catre Vola.ro permite clientilor cu date de calatorie flexibile sa îsi planifice vacantele mai facil.

Sistemul afiseaza un calendar în care vizitatorii site-ului Vola.ro bifeaza datele zborului, rezultatele afisate nemaifiind limitate la doar cateva zile în preajma datelor alese. Acum, Big Flex sugereaza date de calatorie în care biletul de avion este mai ieftin, precizand si suma exacta economisita.

O alta noutate introdusa prin noul sistem este afisarea tarifelor la biletele de avion pentru o perioada extinsa pana la 5 luni de la data selectata. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa bifeze din nou alte perioade de calatorie, pentru a li se afisa tarifele aferente altor date.

“Pornind de la premisa ca o mare parte din clienti au o anumita flexibilitate a datelor de calatorie pentru obtinerea unui tarif mai bun, la orice cautare efectuata de clientii nostri aratam 3 tab-uri de rezultate: rezultatele exact pe datele de calatorie cerute, rezultatele pentru o flexibilitate de +/- 3 zile fata de datele cerute si tarifele din întreaga luna calendaristica, cu posibilitatea de navigare în urmatoarele 4 luni. De asemenea clientii vor putea sa vizualizeze rezultatele flexibile sub forma de Calendar de tarife sau sub forma unui Grafic (Bar Chart)”, a mai precizat Daniel Truica.

Noul sistem de cautari si rezervari Big Flex vine în sprijinul miilor de clienti Vola.ro, portalul înregistrand circa 800.000 de cautari lunar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Tarom ofera bilete la 65 euro cu ocazia a 65 de ani de existenta