Consiliul Consultativ al Turismului, care a aprobat controversatul brand turistic, va aviza proiectele de promovare pe care le va derula Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat joi intr-o conferinta ministrul de resort, Eduard Hellvig.
"In ceea ce priveste viitoarele finantari pentru promovarea brandului de tara, este un lucru care m-a preocupat de la inceput, un lucru la care m-am gandit foarte des. Avand in vedere ca este vorba de o resursa bugetara pe care ministerul o are la dispozitie, cum facem sa folosim cat mai bine resursa bugetara ca sa promovam brandul de tara si totodata sa ajutam si industria turistica", a spus ministrul, citat de Mediafax.

Ca atare, a adaugat el, deciziile pe care ministerul le va mai lua privind proiectele pe care le va initia vor fi supuse avizului Consiliului Consultativ al Turismului.

"Asa cum bine stiti, un consiliu din care fac parte reprezentanti ai industriei de turism din Romania. Pentru ca in fond si la urma urmei orice forma de promovare de tara trebuie sa tina cont si de interesele si de capacitatea industriei de profil", a afirmat Hellvig.

Intrebat daca va continua colaborarea MDRT cu pugilistul Lucian Bute, ministrul a raspuns: "Eu nu!"


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri