Alianta SkyTeam are din august un nou membru, operatorul aerian sud-american Aerolineas Argentinas.
Linia aeriana nationala a Argentinei Aerolineas Argentinas devine primul membru sud-american al SkyTeam, adaugand 40 de noi destinatii la reteaua SkyTeam.

Aderarea la SkyTeam reprezinta o realizare majora a planului de restructurare pe termen lung al Aerolineas Argentinas.

Elementele cheie ale acestui plan includ reinnoirea flotei si rationalizarea retelei, modernizarea intregii platforme informatice, imbunatatirea calitatii produselor si eficientizarea programului de fidelizare Aerolíneas Plus.

Din cele doua noduri aeriene ale sale din Buenos Aires, Aerolineas Argentinas opereaza zboruri catre 52 de destinatii din 14 tari, alaturi de o retea interna de 35 de destinatii in interiorul Argentinei. Intre acestea se numara atractii turistice precum Ushuaia, capitala Patagoniei, cascadele de la Iguazu, regiunea vinicola Mendoza, precum si centrele industriale Córdoba si Rosario.

Capitala Buenos Aires este deservita de sase membri actuali ai SkyTeam – Aeromexico, Air Europa, Air France, Alitalia, Delta Air Lines si KLM – toti acestia oferind zboruri regulate catre si dinspre America de Nord si Europa.

Impreuna, transportatorii SkyTeam ofera in prezent 827 de zboruri zilnice cu plecare din Buenos Aires, catre 53 de destinatii de pe mapamond.
Aerolíneas Argentinas opereaza zboruri directe de la Buenos Aires catre Sydney, astfel incat clientii noi pot zbura non-stop intre America de Sud si Australia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri