....in realitate
Totul a inceput ca intr-o poveste in ziua in care Alba ca Zapada i-a intalnit pe Americani, pentru ca mai devreme sau mai tarziu...trebuia sa se intample si asta...
Oricum se plictisise sa mai gateasca pentru Pitici si chiar Piticii nu mai aveau chef sa puna masa si sa faca ordine in bucataria din casuta ...asa ca s-au bucurat cu totii sa afle ca Americanii aveau un sistem infailibil care iti permite sa... mananci intr-un click, fara toate problemele bucatariei de acasa.

Intai au testat ei sistemul si a fost ''Synergetic'', asa ca s-au asociat cu Americanii ca sa aplice sistemul ''Eater'' peste tot in Romania, de altfel tara de bastina a Piticilor Eater!

Zis si facut... s-au pus cu totii pe treaba, pe scris meniuri, pe sunat la restaurante, la curieri, prin toate orasele, s-au pus pe scris programe si alte alea, stiute doar de Web-Piticii specializati si gurmanzi.

Asa ca a iesit un site atat de MARE si de tare, incat... pana si Americanii s-au mirat foarte, si i-au lasat pe Piticii Eater cu Alba ca Zapada lor sa aplice tot sistemul lor infailibil aici......sa caute restaurante, cofetarii, vinarii si clienti, sute si sute, in toata tara. Asa au ajuns Piticii sa dezvolte sistemul de comanda pe internet pentru generatiile de Pitici Eater care vor veni, totul rapid si eficient, totul online si culmea...:
...Totul intr-un click, exact ca in povestea aia cu: …'' Da click pe pitic...si mananci intr-un Click ''.
Si cu ei a inceput Timpul Eater si au trait fericiti cu toti Eaterii restaurantelor lor pana la …
...Ca daca nu ar fi, nu s-ar povesti...

...Dar POVESTEA MERGE MAI DEPARTE IN LUMEA REALA…IN LUMEA EATER.RO
O lume in care Alba ca Zapada si Piticii Eater iti aduc orice restaurant la tine acasa sau la birou…intr-un click.

Viziteaza-ne, simte-te ca acasa, alege, comanda si revino la noi ori de cate ori ti-e pofta de ceva special…
Zilnic iti trimitem idei pentru masa ta de pranz si in fiecare saptamana te bucuri de promotiile si specialitatile "Eater - Tour"

Daca esti Fidel sau "Fidea", castigi "LEII Eater", iar daca esti "Office" mananci si castigi premii in fiecare luna "Eater".
DE AZI ESTI “EATER”!
Asa ca intra acum in lumea Piticilor…te asteptam in Familia Eater.RO, cel mai MARE site national de comenzi online si livrare mancare acasa si la birou!
TIMPUL ''EATER'' A INCEPUT!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri