Turistii vor benefia preturi mai mici in sudul litoralului in sezonul urmator, potrivit unei decizii luate de Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) impreuna cu Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus.

Astfel, pentru capetele de sezon, turistii vor plati 47 de euro pentru sase nopti de cazare, iar pentru varful de sezon, 81 de euro pentru 6 nopti de cazare. Optional, turistii vor putea alege sa primeasca si trei mese pe zi timp de sase zile la pretul total de 54 de euro.

„Este important ca preturile pe litoral sa fie atractive si competitive cu ofertele din strainatate, daca dorim sa mentinem litoralul ocupat suta la suta, ca si in acest an. Orice anunt despre cresteri de preturi si orice intentie de a specula si de a profita nejustificat de interesul regasit al turistilor romani pentru litoralul autohton va avea ca efect dezamagirea romanilor si parasirea litoralului romanesc. Dimpotriva, turistii romani trebuie rasplatiti de hotelieri pentru faptul ca au ales litoralul autohton, iar aceasta rasplata si incurajare a lor de a reveni se opereaza prin preturi scazute si conditii mai bune”, potrivit oficialilor celor doua organizatii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cresc tarifele pe litoral:cele mai scumpe si cele mai ieftine statiuni
Setari Cookie-uri