Peste 12.00 de turisti au fost cazati pe litoral in perioada 28 aprilie - 1 mai, numarul turistilor care au frecventat litoralul fiind insa ceva mai mare daca sunt luati in considerare si cei care au preferat sa-ti petreaca prima zi a sezonului la cort, potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) remise in cursul zilei de ieri Rompres.

In ziua de 1 mai 2006, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, s-a deplasat pe litoral unde a avut o intalnire cu prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, si apoi a vizitat statiunile turistice de pe litoral: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Navodari si Costinesti.

La 1 mai a inceput derularea celor trei programe speciale "O saptamana la mare", "O saptamana de refacere in statiuni balneare” si "Vacanta la tara", oferite de ANT impreuna cu partenerii sai - Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) si Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

Din datele statistice, in perioada Pastelui au calatorit aproape 67.000 de turisti romani. Dintre acestia, aproximativ 55.000 si-au petrecut vacanta pascala in Romania si doar 12.000 au plecat in strainatate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri